Elwerk ApS er en fremtidsorienteret teknisk installationsvirksomhed, der installerer og servicerer komplette tekniske løsninger inden for sikring, e-mobility, netværksløsninger og el-arbejde i nye boliger.

Vi udvikler os konstant og er målrettet indenfor integrerede AIA- og ADK-løsninger, brandalarmeringssystemer samt IP TV-overvågningssystemer.

Vi er eksperter i ladeløsninger, om du er privat eller erhverv, så har vi en løsning, der passer til dig.

Vi udmærker os ved, at vi konstant tilbyder de bedste trådløse netværksløsninger på markedet til både private hjem samt virksomheder.

Elwerk ApS er startet i 2017 af Kenneth Secher Rømer og Morten Lykke Brøndum, som begge har et stort kendskab til branchen og den tekniske udvikling. Foruden Kenneth og Morten tæller Elwerk omkring 35 top motiverede medarbejder.

Vi arbejder aktivt i hverdagen med at gøre Elwerk til en mere bæredygtigt virksomhed, ligesom vi ligeledes har et stort fokus på at tage et socialt ansvar bl.a. for uddannelser og udvikling af vores branche og lokalområde. Vi er langt fra i mål, men hverdag tager vi vigtige skridt i den rigtige retning.

Vi har som et skridt på vej i den rigtige retning, siden slutningen af 2020 arbejdet med at indsamle data omkring vores virksomhed, ved hjælp af Valified som, er et værktøj til udarbejde af ESG Rapporter. Du finder vores ESG / ImpactReport lige her:

2020/21 rapport

Vores Kvalitetspolitik

Det er virksomhedens kvalitetspolitik at udføre kvalitetsbetonede arbejder på alle virksomhedens forretningsområder og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes.

Det er virksomhedens kvalitetspolitik at udføre alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter.

Det er virksomhedens kvalitetspolitik at alle skal medvirke til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde.

Alle i virksomheden er derfor forpligtede til at påpege og indberette kvalitetsmæssige mangler.

Det er den enkeltes pligt at være fortrolig med og overholde de bestemmelser og retningslinjer som virksomheden har fastsat i forhold til kvaliteten.

Ved opstilling af kvalitetsmålsætninger vil virksomheden sikre en løbende forbedring af kvalitetsledelsessystemets effektivitet.

Kvalitetspolitikken omfatter alle aktiviteter der har betydning for kvaliteten af det arbejde, som virksomheden udfører.