Elwerk ApS er en fremtidsorienteret teknisk installationsvirksomhed, der installerer og servicerer komplette tekniske løsninger inden for sikring og trådløse netværksløsninger.

Vi udvikler os konstant og er målrettet indenfor integrerede AIA- og ADK-løsninger, brandalarmeringssystemer samt IP TV-overvågningssystemer.

Vi udmærker os ved, at vi konstant tilbyder de bedste trådløse netværksløsninger på markedet til både private hjem samt virksomheder.

Elwerk Aps er startet af Kenneth Secher Rømer og Morten Lykke Brøndum, som begge har et stort kendskab til branchen og den tekniske udvikling.

Vi arbejder aktivt i hverdagen med at gøre Elwerk til en mere bæredygtigt virksomhed, ligesom vi ligeledes har et stort fokus på at tage et socialt ansvar bl.a. for uddannelser og udvikling af vores branche og lokalområde. Vi er langt fra i mål, men hverdag tager vi vigtige skridt i den rigtige retning.

Vi har som et skridt på vej i den rigtige retning, siden slutningen af 2020 arbejdet med at indsamle data omkring vores virksomhed, ved hjælp af Valified som, er et værktøj til udarbejde af ESG Rapporter. Du finder vores ESG / ImpactReport lige her:

2020/21 rapport