Mobil TV-Overvågningsmast

Til sikring og overvågning af midlertidige områder.

Vores TV-overvågnings tårne anvendes til at beskytte ubemandede steder, midlertidige installationer og til at forstærke bemandet overvågning på stedet. 

Man kan spare op mod 60% i forhold til omkostningerne ved bemandet overvågning, og indtrængende personer kan detekteres hurtigt. Derved minimeres skader, tab og forsinkelser ved igangværende projekter. Løsning er også ideel til crowd control, på festivalpladser eller liggende. 

Den 6 meter høje mast, gør at kameraerne kommer op i en højde hvor de fået et godt overblik. Masten er som udgangspunkt udstyret med 2 stk PTZ-kamera og 2 stk 180 graders kamera, men vi kan konfigurere den efter netop din opgave. Masten skal forsynes med 230V og har indbygget netværk så du kan følge med, uanset hvor masten placeres. 

Løsning leveres med eller uden opkobling til vores kontrolcentral. 

Den er idéel for bl.a. midlertidig overvågning og sikring af, byggepladser, solcelleparker, pladser med fyrværkerisalg og opbevaring, markeds- og festivalpladser.

Du kan se en film og nogle billeder af vores løsninger nedenfor:

Belysning til en mørk tid

Vi har den rigtige løsning til etablering af udvendigt orienteringslys i en midlertidig periode.

Vores lysmaster anvendes til byggepladsbelysning, oplysning af festival- og markedspladser. 

Masten er nem at flytte for en person, da den har påmonteret hjul og der er mulighed for at flytte den med truck eller kran.  

Den 6 meter høje mast, gør at lamperne kommer op i en højde, hvor de oplyser pladsen godt. Masten er udstyret med 4 stk 200W LED projektør 23000 Lumen, så den dækker alle behov. Masten skal forsynes med 230V og har indbygget astro-ur, som gør det nemt at automatisere perioderne, hvor masten skal være tændt. Astro-uret hjælper til, at der kun er lys, når der er behov for det og hvilket giver en øget energibesparelse. 

Kontakt os på 73709295 eller elwerk@elwerk.dk hvis du vil høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig. 

Pressemateriale