Vi sikrer dine værdier

Vi udfører alle former for sikringsopgaver for både erhverv og privat.

Vi udfører og servicerer bl.a. følgende typer anlæg:

AIA – Alarmanlæg 

ADK – Adgangskontrolsanlæg

TVO – TV-overvågningsanlæg

IVA – Intelligent Video Analyse

ABA – Automatiske brandalameringsanlæg

ABV – Brandventilation

ABDL – Automatiske branddørslukningsanlæg

AVA – Varslingsanlæg

Personsikrings og overfaldsalarmer

Tågesikring

Mindre brandanlæg til lokal alarmering

Vi kigger gerne forbi dig til en uformel snak om dine sikringsinstallationer samt en snak om, hvad Elwerk kan hjælpe netop dig med. 

AIA – Alarmanlæg:

Når du skal vælge et alarmanlæg, så er det vigtig, at du får et anlæg, der passer til dig. Ved at gennemgå dine behov, så finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi fokuserer på, at de produkter vi benytter skal være betjeningsvenlige og drift sikre, således at anlægget øger værdien for dig og sikrer en korrekt betjening i hverdagen. Vi arbejder udelukkende med anerkendte fabrikanter, som i høj grad lever op til Forsikring og Pensions godkendelser. 

ADK – Automatisk dørkontrol / Adgangskontrol:

Vi udbyder en langrække løsninger indenfor elektronisk op låsning af døre, lige fra små simple batteridrevne systemer og til komplekse systemer, som fungerer med et utal af brugere over flere lokationer. Vi udvælger ligeledes nøje vores produkter og producenter indenfor dette område og vægter højt, at systemer uanset størrelse er utrolig brugervenlige. Vi integrerer ofte ADK-systemer med alarmanlæg for derved at give, de daglige brugere af systemet, den bedste og mest simple oplevelse af adgangen til virksomheden eller boligen.

TVO – TV-overvågning:

Teknologien inden for kamera og TVO har de seneste år flyttet sig meget og er derved blevet et stort aktiv inden for sikring. De gode billeder hjælper med at bekræfte om der er nogen på lokationen, men også i det eventuelle efterfølgende opklaringsarbejde. Derved fungerer TVO både præventivt, men i lige så stor grad opklarende. Vi udfører ligeledes flere og flere installationer, hvor vi bruger kamera fra TV-overvågning til IVA – Intelligent Video Analyse. Dette kan være til nummerpladegenkendelse, analyse af forbrugeres færden i butikker, ansigtsgenkendelse osv.   

Personsikring – Overfaldsalarmer:

Vi har en stor erfaring indenfor personsikring som fx. overfaldsalarmer, som enten fungerer som intern alarmering eller, der er koblet op på en godkendt og døgnbemandet kontrolcentral. Dette med mulighed for direkte alarmering til Politiet. Overfaldsalarmer kan leveres med indbygget GPS, så det er muligt at tracke, hvor person er efter alarmen er blevet aktiveret. Det er ligeledes muligt at lave løsninger med to-vejs tale, hvor den forurettede kan informere, modtageren af alarmen, om hvad, der sker under overfaldet. Vi har bl.a. erfaring med personsikring inden for psykiatrien, bosteder samt banker.

Tågesikring:

Tågesikring, også kaldet røgkanoner, er nok det mest effektive, hvis du er plaget af indbrud eller røveri. En tyv kan ikke stjæle det, han ikke kan se og derfor er tågesikring netop så effektiv. Tågen udløses enten via alarmen eller fx. et overfaldstryk placeret under disken. Vi benytter markeds førende fabrikant – Protect til vores tågesikringsinstallationer. Derved er vi bevidst om, at vores kunder får det bedste produkt og altså den bedste sikring af deres værdier. 

Service og vedligehold:

Vi kan tilbyde service og forebyggende vedligeholdelse af alle vores tekniske løsninger uanset størrelse og kompleksitet. Ligeledes kan vi i form af fordelagtige serviceaftaler tilbyde, at koordinere de ønskede eftersyn, så de udføres rettidigt. Vi har mulighed for at tilbyde fuldservice-aftaler, på dine tekniske løsninger. Med sådan en løsning har du fuldstædig styr på, hvad dine tekniske løsninger løbende koster dig.

Ens for alle de ydelser og løsninger vi tilbyder, er at ikke en af dem er ens og vi altid skræddersyr unikke installationer, som passer perfekt til vores kunder.